(Català) Educació transformadora


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

 

Lafede.cat i les seves entitats treballen per a una educació transformadora i això vol dir treballar per una “educació integradora, humanista i compromesa, que possibiliti als éssers humans desenvolupar les seves capacitats, amb autonomia, per millorar com a persones i a la vegada com a societat, en una constant aposta per la transformació social i la capacitat per actuar local i globalment”. És per això que Lafede.cat, a partir de la seva comissió de comunicació va impulsar el manifest pel dret a una educació transformadora, aprovat el 2013 per Assemblea General, que empeny a treballar per l’Educació per a la Justícia Global.

 

Centre de Recursos per una educació transformadora

El món educatiu té disponible el Centre de Recursos per una educació transformadora, una eina adreçada a ONG, professorat, escoles, universitats, educadores i educadors socials, associacions de lleure infantil i juvenil, administracions públiques, mitjans de comunicació i totes les persones interessades en l’educació transformadora. Pretén posar a l’abast recursos d’educació en l’àmbit de la pau, els drets humans i el desenvolupament.