(Català) FentiPensant la Justícia Global


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mirades per a la transformació global

El juny de 2015, l’Assemblea de Lafede.cat va aprovar el document “Treballar per la justícia global en un món global”, una primera guia per al diàleg i el treball conjunt per abordar el concepte de Justícia Global. Amb aquest espai la federació avança en el procés de definició d’un marc teòric compartit que remarqui la feina quotidiana, canviant i complexa, de les entitats.

La campanya “FentiPensant Justícia Global”, amb l’objectiu d’avançar en el marc teòric d’aquest concepte, recull textos de persones de reconegut prestigi acadèmic sobre la seva visió de la justícia global en relació a qüestions com l’educació per a la ciutadania global, l’ecofeminisme, la governabilitat, les polítiques migratòries o la pau. Hem demanat també a algunes entitats federades que comparteixin el seu concepte de justícia global.

Com el propi concepte de justícia global, la campanya és un espai viu on s’hi va incorporant noves mirades.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.