Category Archive: Sostenibilitat econòmica i social

Fitxa de treball “Els #ConflictMinerals al llarg de la història”

LAFEDE recurs

Conte/exposició «Auka, la granota amazònica»

Conte on s’explica la situació de l’Amazònia equatoriana contraposant polítiques extractives i el Dret Humà a l’ Aigua. Tracta d’una granoteta que viu a l’Amazònia equatoriana i que, un dia, descobreix que les aigües netes on ella acostuma a jugar tenen unes taques negres.

L’estenedor de les injustícies

Taller adreçat a diferents públics amb la intenció entendre com nostres hàbits de consum de roba esta vinculat amb l’explotació de la indústria tèxtil internacional.

Sopa de lletres del comerç just

Joc didàctic adreçat a infants amb la intenció de que coneguin alguns del conceptes del comerç just i integrar el seu significat.

Les 7 diferències del comerç just

Joc didàctic adreçat als infants amb la intenció de que reflexionin sobre l’impacte del comerç just o injust sobre la vida de les treballadores.

El joc de l’oca

Joc didàctic adreçat als infants amb la intenció de que coneguin el recorregut dels productes des de que són cultivats per les famílies i les cooperatives del Sud fins que els adquirim a les botigues de les nostres poblacions.

Consum responsable i economia social i solidària. Posa la teva xinxeta a Pam a Pam!

Taller adreçat a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre les desigualtats del sistema actual i donar a conèixer el consum responsable i l’Economia Social i Solidària com a eina per a la transformació social.

Electrònica. Què hi ha darrere dels mòbils?

Taller adreçat a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre les desigualtats del sistema actual i donar a conèixer la cadena de producció dels telèfons mòbils i ordenadors portàtils, i la vulneració de drets humans i laborals que es cometen en aquest procés.

Tèxtil. La traçabilitat impossible

Taller adreçat a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre les desigualtats del sistema actual i donar a conèixer la cadena de producció del tèxtil i la vulneració de drets laborals que es cometen.

Sensibilització entorn les desigualtats. Quines injustícies hi ha al món?

Taller adreçat a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre les desigualtats del sistema actual.

Older posts «