«

»

Dones, Pau i Seguretat

Pàgina web què presenta un seguit de documents d’anàlisi i sensibilització per conèixer i aplicar l’agenda dones, pau i seguretat així com recursos pedagògics per treballar la temàtica a l’aula. L’objectiu principal d’aquesta és promoure la implementació de l’anomenada agenda “Dones, Pau i Seguretat” i sensibilitzar sobre la seva importància per a la construcció d’una pau sostenible i inclusiva amb perspectiva de gènere.

 

 

 

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: Escola de Cultura de Pau i LLiga dels Drets dels Pobles
Correu-e de la persona responsable del recurs: marina.caireta@uab.cat
Dades del recurs
Any de publicació: 2016
Any última edició: 2016
Editorial: --
ISBN: --
Idioma: Català
Tipus de recurs: Material didàctic
Àmbit: Educació formal
Destinataris: Primària i secundària
Contingut
Objectius:
  • Conèixer l'agenda dones, pau i seguretat
  • Fer una anàlisis crític del concepte de violència
  • Prendre consciència sobre l'impacte de la guerra sobre les persones, especialment les dones i els infants.

Breu descripció del recurs:

La pàgina consta de dos grans apartats; un més teòric on es poden trobar guies ràpides, informes i altres recursos per entendre l'agenda sobre dones,pau i seguretat i els diferents temes que la composen, i una més pràctica, on s'hi poden trobar un seguit de propostes didàctiques per treballar els conflictes, el gènere, els estereotips i la seguretat, entre d'altres, a l'aula. A més, també es proposa una estructura de treball per a realitzar un projecte de Servei Comunitari a partir de l'impacte dels conflictes armats i la construcció de pau amb perspectiva de gènere.


Observacions:

--


Disponibilitat
Descàrrega gratuïta: http://donespauseguretat.cat/
És de cessió gratuïta: SI
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: