«

»

Cru-Evolució, Mira el món diferent.

Eina inicial per aplicar continguts d’actualitat a l’aula que permetin despertar valors, i una necessària visió holística, al descobrir les dinàmiques del nostre món.

 

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: PROIDE
Correu-e de la persona responsable del recurs: --
Dades del recurs
Any de publicació: 2014
Any última edició: 2014
Editorial: Pròpia
ISBN: --
Idioma: Català i castellà
Tipus de recurs: Material didàctic
Àmbit: Educació formal i no formal
Destinataris: Secundària i Batxillerat
Contingut
Objectius:
  • Sensibilitzar professorat i alumnat sobre les desigualtats socials (diversos temes) i les seves causes, des d'una perspectiva curricular i participativa amb enfocament competencial.

Breu descripció del recurs:

A partir d’un petit vídeo d’animació, s’expliquen les causes i conseqüències de les desigualtats socials, i es formulen una sèrie d’alternatives. El projecte proposa una sèrie de materials pedagògics adaptats a 2n Cicle d’ESO i Batxillerat que poden ser treballats a l’aula en les diferents matèries curriculars, o a les tutories. Cada temàtica inicia amb un fragment del vídeo complet, i una sèrie de continguts d’1 o 2 sessions, referents a aquelles temàtiques. Els casos, reals, permetran a l’educand adonar-se de la complexitat de les relacions internacionals i de les dinàmiques que obstaculitzen o que perjudiquen el desenvolupament d’algunes societats, i per extensió, del bon funcionament del nostre món.


Observacions:

El material consisteix d’un vídeo d’animació complet i també fragmentat per temàtiques, i d’un dossier complet que també es pot trobar fragmentat, per alguna de les 6 temàtiques que es plantegen (Causes de la desigualtat, Educació, Salut, Gènere, Medi Ambient, Alternatives).


Disponibilitat
És de cessió gratuïta: SI
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: --