«

»

Entre Terres

ENTRE TERRES és una guia educativa sobre migracions a la Mediterrània. L’objectiu d’aquest material és dotar d’eines les entitats educatives, les escoles i els instituts per tal d’abordar la temàtica de les persones refugiades amb les persones joves i infants, des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social. Justament, el nom del recurs pretén rescatar el significat etimològic de la paraula mediterrània (mediterraneus) i una visió del vell Mare Nostrum com a espai d’intercanvi, de comunicació i de trobada. Es tracta d’un treball elaborat conjuntament entre Stop Maremortum, el Servei Civil Internacional i la cooperativa Eduxarxa amb el suport de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, el Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: SCI Catalunya i Stop Maremortum
Correu-e de la persona responsable del recurs: global@sci-cat.org
Dades del recurs
Any de publicació: 2017
Any última edició: 2017
Editorial:
ISBN:
Idioma: Català
Tipus de recurs: Material didàctic
Àmbit: Educació formal i no formal
Destinataris: Públic general
Contingut
Objectius:
  • Sensibilitzar sobre la temàtica de les persones refugiades amb les persones joves i infants, des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social.

Breu descripció del recurs:

És una guia educativa que tracta diferents temes de la realitat de les persones refugiades. La guia educativa està dividida en cinc diferents guies: Mare Mortum,  Drets Humans, Racisme, Gènere i LGTBI i transformació social.

Cada guia consta d'una part teòrica i diferents activitats repartides per edat.

També és possible triar activitats per edat, de 9 a 12 anys, de 13 a 16 anys i a partir de 17 anys.


Observacions:
Disponibilitat
Descàrrega gratuïta: http://entreterres.org
És de cessió gratuïta: SI
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: