«

»

Taller de còmic pels drets humans

La Fundació Solidaritat UB ofereix el Taller de còmic pels drets humans (4 hores), que poden sol·licitar ajuntaments, instituts, entitats… per dur-lo a terme en centres d’educació formal i no formal amb grups d’adolescents de 12 a 18 anys.

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: Fundació Solidaritat UB
Correu-e de la persona responsable del recurs: solidaritatub@ub.edu
Dades del recurs
Any de publicació: 2011
Any última edició: 2019
Editorial: --
ISBN: --
Idioma: Català i castellà
Tipus de recurs: Curs/ Taller/ Seminari
Àmbit: Educació formal i no formal
Destinataris: Secundària i Batxillerat
Contingut
Objectius:

- Reflexionar sobre els drets humans, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el nostre paper pel seu assoliment.

- Treballar les competències comunicatives, artístiques, socials i ciutadanes.


Breu descripció del recurs:

L’activitat presenta el còmic com a mitjà d’expressió vàlid per tractar qualsevol tema i, tot aprenent-ne el llenguatge i les tècniques d’elaboració, convida el públic a reflexionar sobre les accions que es poden realitzar des de l’àmbit local per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i les possibilitats de participació ciutadana del jovent. Es treballen les competències comunicativa, artística, social i ciutadana...


Observacions:

La durada del taller és de 4 hores, que es distribueixen de forma variable en funció del context en què es realitza. Habitualment es duu a terme en centres educatius integrada en la programació de matèries com Ciències Socials, Educació visual i plàstica, Cultura i valors ètics, Filosofia... Es requereix una aula o espai similar, equipat amb pissarra, ordinador i canó de projecció.


Disponibilitat
Descàrrega gratuïta: --
És de cessió gratuïta: NO
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: SI
Preu compra: 460 €
Correu-e per la compra del recurs: solidaritatub@ub.edu