«

»

Conte/exposició «Auka, la granota amazònica»

Conte on s’explica la situació de l’Amazònia equatoriana contraposant polítiques extractives i el Dret Humà a l’ Aigua. Tracta d’una granoteta que viu a l’Amazònia equatoriana i que, un dia, descobreix que les aigües netes on ella acostuma a jugar tenen unes taques negres.

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres
Correu-e de la persona responsable del recurs: merce.fargas@isf.es
Dades del recurs
Any de publicació:
Any última edició:
Editorial:
ISBN:
Idioma: Català i castellà
Tipus de recurs: Curs/ Taller/ Seminari
Àmbit: Educació formal i no formal
Destinataris: Primària
Contingut
Objectius:
  • Sensibilitzar al públic infantil sobre la problemàtica de l'extractivisme i la situació actual a escala mundial, especialment a Equador.

Breu descripció del recurs:

Explicació del conte “Auka, la granota amazónica” per un parell de voluntàries de la ONGD acompanyat d’una representació. Depenent de l’espai s’incorporen més o menys elements visuals. Es fa del conte una historia interactiva on els infants treuen les seves conclusions i participin de l’explicació. Després es pot deixar l’exposició que consta de 5 roll-ups un període determinat. En els tres primers hi ha el conte i en els dos últims hi ha una petita explicació de la feina que fem la ONGD relacionada amb la problemàtica del conte explicat.


Observacions:

L’explicació del conte pot estar adaptada tan per una aula petita com per sobre d’un petit escenari depenent de la quantitat de públic que s’esperi. L’exposició consta de 5 roll-ups de 85*200cm adequats per estar a l’interior.

El cost és gratuït (S’agrairia el pagament del transport de les voluntàries i del retorn dels roll-up en cas que es vulgui deixar l’exposició alguns dies).


Disponibilitat
Descàrrega gratuïta:
És de cessió gratuïta: NO
És de lloguer: SI
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: