«

»

Obre els ulls

Exposició organitzada conjuntament amb la Plataforma Juvenil Aixada Antiracista. Aquesta activitat permet reflexionar, de manera lúdica i divertida, sobre les situacions quotidianes de racisme i discriminació que es donen en la nostra societat.

 

 

 

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: SOS Racisme
Correu-e de la persona responsable del recurs: organitzacio@sosracisme.org/
Dades del recurs
Any de publicació:
Any última edició:
Editorial:
ISBN:
Idioma: Català
Tipus de recurs: Xerrada o exposició
Àmbit: Educació formal i no formal
Destinataris: Públic general
Contingut
Objectius:
  • Reflexionar sobre les formes de discriminació que moltes persones viuen a diari en les nostres ciutats i pobles.

 


Breu descripció del recurs:

L'exposició «Obre els ulls» recull diferents situacions quotidianes viscudes per persones diverses. Les diferències entre les experiències de cada personatge mostren les diferents cares de la discriminació racista i les seves conseqüències a la vida diària de les persones.

La presentació de la exposició inclou una activitat guiada pel públic, que permet reflexionar –des d’una perspectiva personal– sobre les formes de discriminació que moltes persones viuen a diari en les nostres ciutats i pobles.

 


Observacions:
Disponibilitat
Descàrrega gratuïta:
És de cessió gratuïta: NO
És de lloguer: SI
Preu lloguer: 100 €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: organitzacio@sosracisme.org