«

»

Oxfam, Web per a informar sobre violència de gènere

 

Les agressions a dones no són successos.

Oxfam Intermón presenta un taller-web per tal d’informar i millor sobre les violències que pateixen les dones. En aquesta web s’ofereix tècniques periodístiques per desterrar velles pràctiques i els discursos que perpetuen la violència masclista.

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: Oxfam Intermón
Correu-e de la persona responsable del recurs: lhurtado@oxfamintermon.org
Dades del recurs
Any de publicació: 2017
Any última edició: 2017
Editorial:
ISBN:
Idioma: Castellà
Tipus de recurs: Curs/ Taller/ Seminari
Àmbit: Tots els àmbits
Destinataris: Múltiples sectors de la població
Contingut
Objectius:

L'ONG continua apostant per un periodisme compromès que dóna pistes a les persones que treballen en l'àmbit de la comunicació perquè incloguin a les dones com expertes, no caiguin en estereotips i usin un llenguatge no sexista.


Breu descripció del recurs:

Davant la necessitat de generar un nou llenguatge i una narrativa incloent i rigorosa davant les diferents violències que pateixen les dones, Oxfam Intermón presenta el web "Periodisme contra les violències masclistes", una plataforma en línia pensada a manera de taller obert i gratuït per a professionals de la comunicació. Aquest web s'emmarca en el projecte d'Oxfam Intermón que aposta per un periodisme compromès, i és la primera que recull tots els recursos disponibles per periodistes per millorar la informació sobre les violències masclistes.


Observacions:
Disponibilitat
És de cessió gratuïta: NO
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: