«

»

Global Express: Drets molt torçats. Material Didàctic

Resultado de imagen de Global Express: drets torçats.+ Oxfam

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: Oxfam Intermón
Correu-e de la persona responsable del recurs: amartin@oxfamintermon.org
Dades del recurs
Any de publicació: 2014
Any última edició: 2014
Editorial: --
ISBN: --
Idioma: En tots els idiomes
Tipus de recurs: Material didàctic
Àmbit: Educació formal
Destinataris: Secundària i Batxillerat
Contingut
Objectius:

*) Reconèixer els drets socials bàsics com a elements necessaris per lluitar contra la pobresa i la desigualtat.

*)Entendre com un sistema fiscal just pot contribuir al fet que no es desmantelli el sistema de drets.

*) Reflexionar sobre el paper de la ciutadania organitzada per contribuir al canvi social.


Breu descripció del recurs:

Durant la proposta es faran servir nombrosos conceptes relacionats amb els drets socials: estat del benestar, democràcia, fiscalitat, moviments socials, economia neoliberal, lleis hipotecàries... Es proposen diferents metodologies en cada activitat (anàlisis de gràfiques, debats, jocs, cerca d'informació a Internet...) per donar resposta a la diversitat d’aprenentatge i motivacions de cada aula. A més de poder treballar tota la proposta seguint l’ordre plantejat, les activitats estan dissenyades per poder ser treballades també com a blocs independents.


Observacions:

Global Express és una eina per treballar temes i esdeveniments de dimensió global que tenen impacte en els mitjans de comunicació. Tots els Global Express consten d'un dossier informatiu amb articles i recursos per contextualitzar el tema, d'una guia didàctica amb orientacions per al professorat i d'una proposta educativa amb diferents activitats per treballar a l'aula. Aquests recursos es poden trobar en anglès, català, castellà, gallec i euskera.


Disponibilitat
És de cessió gratuïta: SI
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: