«

»

Jo em dic Brisa, i tu?

Recurs educatiu creat conjuntament pel Comitè Català d’ACNUR i el Grup de Recerca MOSSA de la Universitat Autònoma de Barcelona per treballar els conceptes de refugi i asil en l’educació primària.

 

Dades de l'entitat
Nom de l'entitat: Comitè Català de l’ACNUR, L’Agència de l’ONU per als Refugiats
Correu-e de la persona responsable del recurs: educacio@eacnur.org
Dades del recurs
Any de publicació:
Any última edició:
Editorial: --
ISBN: --
Idioma: Català
Tipus de recurs: Material didàctic
Àmbit: Tots els àmbits
Destinataris: Primària
Contingut
Objectius:
  • Promoure el coneixement dels fenòmens del refugi i l'asil entre els infants, les seves famílies i la comunitat educativa de primària.
  • Fomentar la comprensió i el respecte pels Drets Humans

Breu descripció del recurs:

El recurs està estructurat a partir d’un relat il•llustrat que planteja el desenvolupament d’un conjunt d’activitats, totes elles adaptades al currículum educatiu i a les competències bàsiques que s'han de treballar a Primària.

El contingut agrupa: un conte, “L’ametller no va poder fugir”, editat en paper i en versió animada en DVD; sis quaderns d’activitats i un quadern d’eines per al professorat; titelles de dit relacionades amb les protagonistes del conte; sis objectes que representen els objectes més estimats dels protagonistes del conte i un CD amb tot el contingut del recurs


Observacions:

20 min, adaptable segons necessitats del centre. Despeses d’enviament de recurs o motxilla pedagògica a càrrec de centre escolar que ho demani. Versió descarregable online. Condicions: signar sol•licitud conforme centre compromet utilitzar recurs i retornar qüestionari valoració un cop finalitzat.


Disponibilitat
És de cessió gratuïta: NO
És de lloguer: NO
Preu lloguer: €
És de compra: NO
Preu compra: €
Correu-e per la compra del recurs: --