(Català) Com reduir la burocràcia de l’administració? Jornada per a entitats


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lafede.cat i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitzen una jornada per reflexionar sobre com la simplificació digital pot afavorir la relació entre l’administració i les entitats socials per reduir l’excés de bucrocràcia. S’hi presentaran els estudis que les dues federacions han elaborat sobre aquesta temàtica i s’escoltaran veus expertes.

L’acte ‘La simplificació digital en l’administració pública: propostes de les entitats socials’, que tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre de 9.30 h a 13 h a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra Poblenou (Carrer Roc Boronat, 138, Barcelona), i té per objectiu obrir un espai de debat sobre l’actual procés de digitalització de l’administració pública, que suposa una gran oportunitat per a facilitar l’atenció a les persones i simplificar els procediments administratius per a les entitats socials i de cooperació per tal que aquestes puguin dedicar més temps a l’execusió dels projectes i menys a la redacció i justificació dels mateixos.

A la jornada es presentaran els estudis realitzats per m4Social i Lafede.cat  –publicat l’octubre de 2021– amb l’objectiu d’analitzar i donar resposta als reptes d’aquest nou paradigma digital. També, es compartiran bones pràctiques i se celebrarà una taula rodona amb veus expertes sobre com la digitalització ha d’afavorir la relació entre l’administració i les organitzacions socials.

 

És un acte organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social -el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social-, organitza en col·laboració amb Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari. Properament es publicarà tota la informació.