(Català) Forma’t en solidaritat i drets humans. El nou curs és una nova oportunitat


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lafede.cat recull, com cada any, les formacions especialitzades del sector de la cooperació, els drets humans i la pau per al nou curs acadèmic que s’imparteixen a les universitats catalanes. 

 

 

L’estiu és un bon moment per pensar o acabar d’escollir si es vol ampliar la formació o especialitzar-se en algun sector en concret, una demanda cada cop més a l’alça. La formació concreta del sector  cada cop és és més àmplia, tant pel que fa als continguts com a les universitats i a les modalitats (presencial, semipresencial o en línia).

Les universitats catalanes ofereixen la possibilitat de formar-se en cooperació, pau i drets humans. Algunes organitzacions federades com l’Institut de Drets Humans de Catalunya, Creu Roja o Cooperacció, col·laboren amb elles per dur a terme màsters i postgraus i formar professionals especialitzats.

Per altra banda, si durant l’any es vol seguir amb la formació de curta durada o tallers concrets sobre Justícia Global, Lafede.cat informa cada setmana, a través de l’Agenda setmanal Intercom, tota l’oferta de les entitats.

 

Comunicació

 

Cooperació

Drets Humans

Economia social i solidària, cooperativisme

 

Feminismes

Pau

Migracions