(Català) Nova agenda Intercom: contingut més accessible al servei de les entitats


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lafede.cat renova la seva web i el butlletí Intercom, l’Agenda de la Justícia global per a fer-los més atractius i fàcils de consultar. El portal manté els blocs principals d’activitats, formacions i ofertes de feina, i incorpora un cercador d’articles per temàtiques i temporalitat, l’aparició d’articles destacats i la possibilitat de compartir el contingut a xarxes socials.

Nou disseny del web Intercom 2022.

 

Des del 2009, Lafede.cat disposa d’un servei informatiu, l’Intercom – Agenda de la justícia Global, que ha esdevingut una de les peces més importants de la federació per a la difusió de les activitats de les entitats federades i no federades. Després de dotze anys en funcionament, i després d’una primera renovació el 2015, aquest 2022 Lafede.cat actualitza aquest la web Intercom dotant-la d’un millor disseny per a una major accessibilitat.

 

Versió millorada per a la difusió de l’Agenda de #Justíciaglobal

Una de les principals novetats és la incorporació d’un cercador d’articles per temàtiques i temporalitat, l’aparició d’articles destacats i la possibilitat de compartir el contingut a xarxes socials. Tot i això, el nou web manté els blocs principals d’activitats, formacions i ofertes de feina i voluntariat, i continua sent una eina autogestionable per a les entitats. Aquestes millores responen a una enquesta feta a les entitats membres de Lafede.cat el 2021.

També s’ha millorat el disseny adaptant-lo a dispositius mòbils del butlletí extern, que s’envia cada dijous amb el resum d’activitats, formacions, ofertes i notícies de la federació. En l’actualitat, el butlletí s’envia a més de 4.300 persones subscrites.

“Des de 2015 s’han publicat 3.362 articles i ha rebut 843.692 visites”.

Intercom, un servei històric

L’any 2009, l’antiga Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets humans i el Desenvolupament va elaborar la primera versió de l’Intercom que llavors era un document que s’enviava internament a les entitats i s’imprimia per a posar a disposició de la ciutadania al Punt d’Informació de l’Espai Tàpies. Va ser l’any 2015 quan es va publicar la primera web de l’Intercom, i durant més de deu anys, s’ha treballat en millores de disseny i gestió interna. Des de la seva creació, al web s’han publicat 3.362 articles i ha rebut 843.692 visites. En l’actualitat, l’Intercom s’ha convertit en una eina indispensable per a la difusió de les activitats i formacions de les entitats i per la cerca de personal tècnic i voluntari (només a l’any 2021 van publicar-se 536 articles), així com un portal de referència per a la ciutadania en la cerca d’activitats i ofertes laborals del sector.