(Català) Comunicació transformadora


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Lafede.cat treballa per a una comunicació transformadora que implica tant a la tasca dels i les periodistes per a fer una informació responsable i basada en els drets humans capaç de generar canvis socials aquí i arreu, com a la feina dels departaments de comunicació de les ONG.

És per això que Lafede.cat ha elaborat el “Vademècum per a una informació internacional responsable” (CAT, ESP, ENG, FR, IT) en el marc del projecte europeu Devreporter que Lafede.cat impulsa des de 2013. En aquest context s’han convocat tres beques per a un periodisme de qualitat per a la Justícia Global i fer-ho enfortint la relació entre periodistes i ONG (2015, 2017 i 2018).

 

A més, Lafede.cat organitza actes i taules de debat al llarg de l’any, i segons el context social i polític, per a reflexionar sobre la tasca dels i les periodistes i promou l’intercanvi d’experiència i coneixement entre professionals del nord i sud global.

 

Lafede.cat compta amb l’eix de comunicació, un espai d’intercanvi, formació i treball conjunt entre organitzacions federades per a millorar la comunicació corporativa d’aquestes i el seu treball amb els mitjans de comunicació.