(Català) Sol·licitud de reserva de l’espai d’exposicions


Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Si us plau, ompliu la següent informació per fer la reserva de l’espai per exposició. L’espai disponible és: 14 m de paret preparada per penjar materials i 7m de llarg per 2m d’ample (entre columnes) espai disponible per plafons. L’espai no queda reservat fins que rebeu un correu de confirmació.

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

  Nom de l'entitat *

  Dia d'inici *

  Dia final *

  Nom de l'exposició *

  Característiques de l'exposició (grandaria, material que té, etc.) *

  Descripció de l'exposició

  Persona de contacte *

  Telèfon de contacte *

  Correu-e de contacte *

  Avís legal
  D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global amb la finalitat de manternir-vos informats/es sobre els serveis de la federació. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació enviant un correu electrònic a informacio@lafede.cat