(Català) Un nou curs, forma’t en pau, drets humans o desenvolupament


Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lafede.cat recull els màsters, postgraus i altres estudis d’interès per a professionals del sector de les organitzacions socials.

Comença un nou curs escolar i encara hi ha qui té ganes de fer uns estudis complementaris o especialitzacions però no sap quins. Algunes de les entitats federades que treballen pau, drets humans i desenvolupament duen a terme màsters, postgraus i cursos per tal de formar professionals especialitzats. Algunes d’aquestes opcions encara tenen la matrícula oberta i per tant, encara accepten inscripcions.

L’oferta cada cop és més àmplia i es troben formacions tradicionals en pau, conflictes, ajuda humanitària o cooperació, i altres que s’adapten als nous temps: comunicació transformadora, gènere i feminisme, migracions o cooperativisme i economia social i solidària, per exemple.

Fem un recull dels que mantenen matrícula oberta aquest setembre

Cooperació

Pau

Drets Humans

Migracions

Feminismes

Comunicació

Economia social i solidària, cooperativisme