(Català) Lafede.cat participa a la I Jornada Ciutadana per una Fiscalitat Justa


Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lafede.cat va participar el passat 24 de gener a la I Jornada Ciutadana per una Fiscalitat Justa, organitzada per la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària. La Plataforma vol impulsar la campanya «Municipis lliures de paradisos fiscals» i busca organitzacions i activistes per portar-la a terme i ampliar la xarxa.

DSC_0367La Plataforma Pobresa Zero, de la que és impulsora Lafede.cat, considera que són necessàries unes polítiques redistributives que garanteixin els drets humans i tinguin com a principi rector l’equitat i la justícia social i per això, és necessari un sistema fiscal just, progressiu i proporcional. És per això que el seu eix de treball pel 2014-2015 és la fiscalitat justa. En el marc d’aquest treball, durant la setmana del 17 d’octubre, Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, va presentar 28 propostes fiscals concretes als diferents grups parlamentaris catalans.