(Català) Lafede.cat participa a la mobilització de la Diada


Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Com en anteriors ocasions, Lafede.cat se sumarà aquest diumenge 11 de setembre a la mobilització convocada per l’ANC i Òmnium Cultural a cinc punts de Catalunya. La presidenta Míriam Acebillo i el vocal d’Incidència Josep Maria Royo participaran a la manifestació de Barcelona per donar suport a l’exercici del dret a decidir.

Lafede.cat, que aglutina 114 entitats amb el focus en cooperació internacional per al desenvolupament, pau i drets humans, sempre ha defensat el ple exercici dels drets dels pobles. Alhora, recorda que la desobediència civil és una eina útil i legítima per a la defensa dels drets polítics i socials, que, precisament, moltes entitats, associacions i col·lectius catalans han utilitzat al llarg de la història.

Amb la justícia global com a horitzó, Lafede.cat continuarà donant suport a les mobilitzacions que de forma pacífica i democràticament reivindiquin el dret a decidir en els diferents àmbits que afecten la ciutadania.