(Català) Serveis per a organitzacions


Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

FotoServeisOrganitzacions

 

Cessió de sales, espai per exposicions i de material

Si sou una entitat membre de Lafede.cat, podeu sol•licitar qualsevol dels següents serveis:

Si sou una entitat no federada, una plataforma o col•lectiu, que treballeu en l’àmbit de la pau, la cooperació, els drets humans i la justícia global, podeu fer-nos arribar les vostres consultes sobre cessions a informacio@lafede.cat.

Lafede.cat també gestiona l’espai d’entitats Erasme de Janer, un local cedit per l’Ajuntament de Barcelona el 2015 i que és ña seu per a 12 entitats federades petites. Ara mateix l’opcupació d’espaiés del 100%, però les entitats federades poden fer una petició d’espai.

 

Difusió de materials i activitats

Agenda setmanal Intercom

L’InterCom – Agenda PDH és un butlletí pensat per fer difusió de les activitats, les formacions i les ofertes laborals i de voluntariat relacionades en temes de justícia global, pau, drets humans i desenvolupament bàsicament i prioritàriament de les entitats federades.

Si vols publicar alguna activitat escriu-nos a intercom@lafede.cat.

Per subscriure’t a l’InterCom – Agenda PDH clica aquí.

Xarxes socials

Difusió de les activitats de les entitats a través de les xarxes socials, Twitter, Instagram i Facebook, de la federació.

Premsa

L’àrea de comunicació assessora a les entitats en diferents qüestions relacionades amb la comunicació i dóna suport en a difusió de notes de premsa de les entitats i/o campanyes.

Lafede.cat compte amb una sala d’actes per a fer rodes de premsa amb escenari il·luminat i rac de premsa.

 

Suport institucional

Lafede.cat dona suport legal, assessorament i coordina l’estratègia d’incidència institucional per a qüestions concretes que afecten a un seguit d’entitats federades. Un exemple és el grup de treball d’Impagaments per problemes derivats de subvencions.

 

Coordinació d’activitats col·lectives

El grup de treball sobre Voluntariat internacional organitza la Fira #TornaCanviada de voluntariat internacional on entitats federades exposen les seves tasques i propostes de voluntariat internacional a la ciutadania. Aquesta fira, així com les propostes de voluntariat s’han vist afectades per la pandèmia de la Covid-19. Per participar-hi o fer alguna consulta envieu un mail a federacio@lafede.cat.

 

Formacions especialitzades

Lafede.cat organitza formacions especialitzades sobre Justícia global en el marc de la seva Estratègia de formació 2020-2024 sobre feminismes i ètica de la cura, migracions, antiracisme i interculturalitat crítica, comunicació transformadora i educació per a la Justícia global, per aprofundir en el coneixement i les pràctiques de les organitzacions federades.

Per a més informació escriviu a formacions@lafede.cat.