Serveis per a organitzacions


FotoServeisOrganitzacions

 

Cessió de sales, espai per exposicions i de material

Si sou una entitat membre de Lafede.cat, podeu sol•licitar qualsevol dels següents serveis:

Si sou una entitat no federada, una plataforma o col•lectiu, que treballeu en l’àmbit de la pau, la cooperació, els drets humans i la justícia global, podeu fer-nos arribar les vostres consultes sobre cessions a informacio@lafede.cat.

Lafede.cat també gestiona l’espai d’entitats Erasme de Janer, un local cedit per l’Ajuntament de Barcelona el 2015 i que és ña seu per a 12 entitats federades petites. Ara mateix l’opcupació d’espaiés del 100%, però les entitats federades poden fer una petició d’espai.

 

Difusió de materials i activitats

Agenda setmanal Intercom

L’InterCom – Agenda PDH és un butlletí pensat per fer difusió de les activitats, les formacions i les ofertes laborals i de voluntariat relacionades en temes de justícia global, pau, drets humans i desenvolupament bàsicament i prioritàriament de les entitats federades.

Si vols publicar alguna activitat escriu-nos a intercom@lafede.cat.

Per subscriure’t a l’InterCom – Agenda PDH clica aquí.

Xarxes socials

Difusió de les activitats de les entitats a través de les xarxes socials, Twitter, Instagram i Facebook, de la federació.

Premsa

L’àrea de comunicació assessora a les entitats en diferents qüestions relacionades amb la comunicació i dóna suport en a difusió de notes de premsa de les entitats i/o campanyes.

Lafede.cat compte amb una sala d’actes per a fer rodes de premsa amb escenari il·luminat i rac de premsa.

 

Suport institucional

Lafede.cat dona suport legal, assessorament i coordina l’estratègia d’incidència institucional per a qüestions concretes que afecten a un seguit d’entitats federades. Un exemple és el grup de treball d’Impagaments per problemes derivats de subvencions.

 

Coordinació d’activitats col·lectives

El grup de treball sobre Voluntariat internacional organitza la Fira #TornaCanviada de voluntariat internacional on entitats federades exposen les seves tasques i propostes de voluntariat internacional a la ciutadania. Aquesta fira, així com les propostes de voluntariat s’han vist afectades per la pandèmia de la Covid-19. Per participar-hi o fer alguna consulta envieu un mail a federacio@lafede.cat.

 

Formacions especialitzades

Lafede.cat organitza formacions especialitzades sobre Justícia global en el marc de la seva Estratègia de formació 2020-2024 sobre feminismes i ètica de la cura, migracions, antiracisme i interculturalitat crítica, comunicació transformadora i educació per a la Justícia global, per aprofundir en el coneixement i les pràctiques de les organitzacions federades.

Per a més informació escriviu a formacions@lafede.cat.