Països d’actuació


Les entitats de Lafede.cat treballen sobre 117 països del planeta.

Per continents, a l’Àfrica actuen sobre 46 països, a Àsia sobre 32, a Amèrica sobre 24, a Europa sobre 7 i Oceania sobre 4. També sobre 4 països anomentats “bicontinentals”, amb presència a Europa-Àsia, que són Armènia, Georgia, Kazajistán, Turquia.

El continent on treballen més entitats és Amèrica, centrades majoritàriament a Amèrica del Central i del Sud, sis dels set països del món on les organitzacions de Lafede.cat actuen més intensament es troben en aquesta regió: Bolòvia amb 33 països, Colòmbia amb 30, segueixen Guatemala i Nicaragua amb (26), Perú (24), El Salvador (23) i Senegal (21).

Com cercar les entitats que treballen a cada país?

  1. Cerca per localització. Busca la ubicació del país, prem sobre la icona i apareixerà una barra lateral esquerra amb el llistat de països amb la seva pàgina web corresponent.
  2. Cerca per ordre alfabètic. Prem la icona rectangular, a la cantonada lateral esquerra de “Països d’actuació”, prem sobre “Tots els elements” i apareixerà el llistat per ordre alfabètic dels països on les entitats federades tenen actuació.
  3. Cerca indicant el nom del país. Aquest és l’enllaç per obrir el mapa en una finestra paral·lela i fer la cerca dels país concret mitjançant la icona de la lupa.

 

 

Aquest mapa no recull els projectes de voluntariat internacional a Europa. Tampoc tots els països sobre els quals fan seguiment i recerca les organitzacions federades. 

Si sou una entitat federada i voleu informar alguna modificació o actualització, escriviu a informacio@lafede.cat