(Català) Línies de treball i temàtiques d’actuació


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

LINIES DE TREBALL

Entenem ‘línia de treball’ com el del tipus d’activitats a què es dediquen les diferents organitzacions per acomplir la seva missió. Poden ser un total de set: Ajuda humanitària i emergències socials; Comunicació per al canvi social; Cooperació sobre terreny; Educació per a la justícia global; Incidència política i/o social; Formació o Recerca. Les línies de treball no són excloents entre elles, és a dir, una entitat pot treballar-ho tot (normalment les més grans), o d’altres poden especialitzar-se en ajuda humanitària i emergències, o en educació per a la justícia global i recerca.

 

 

TEMÀTIQUES D’ACTUACIÓ

Quant a les temàtiques d’actuació entenem les especialitzacions de les organitzacions, es divideixen en cinc: Cultura de pau, Drets Humans, Feminismes, Interculturalitat i Sostenibilitat econòmica social i mediambiental.

 

SUBTEMÀTIQUES

Cadascuna de les cinc temàtiques d’actuació es divideixen entre tres i nou subtemes d’actuació. En total, són un màxim de 30 subtemes.
De les 124 entitats federades l’any 2020, el tema que més s’hi dediquen les entitats és el Dret a l’educació (68 entitats) i segueixen Drets civils polítics (56 entitats) i Diversitat cultural i identitats (55 entitats). En quart lloc, es troba el treball en la Promoció de les dones (54 entitats). En relació amb la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, el tema més treball és l’economia social i solidària, que ocupa l’onzena posició del conjnunt de subtemes.

Dades actualitzades i corresponents a l’any 2020.

Si vols saber quines entitats federades treballen en cada àmbit o temàtica, escriu a informacio@lafede.cat