(Català) Les entitats treballen pels Drets Humans


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El 10 de desembre de 1948, ja fa 66 anys, l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar la Declaració de la Declaració Universal dels Drets Humans, i tots els estats signants es van comprometre a garantir els drets que s’hi recullen.

Malgrat això, a molts indrets, els Drets humans són encara utopies a guanyar. I a casa nostra, les retallades ens han demostrat que no estaven ni assolits ni consolidats, i molt menys garantits, i que també cal lluitar per recuperar-los.foto10D claqueta

Cada any Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global celebra aquest dia, i aquest any, en col·laboració amb la Fundació Tot Raval, convoca a totes les entitats que treballen al barri del Raval i les organitzacions federades amb el títol PRÈN LA PARAULA PELS DRETS. Es trobaran a la Rambla del Raval, de 10h a 14h, per fer un videomatón on gravaran què són per a elles els drets humans, i com hi contribueixen amb la seva tasca diària.

De moment han confirmat la seva assistència representants de: Ajuda en Acció, Amnistia Internacional, Associació Catalana per la Pau, ANUE, Banc de Recursos, Brigades Internacionals de Pau de Catalunya, Codespa, Cooperacció, Farmacèutics Mundi, Fundació Proide, Fundació Comparte, Institut de Drets Humans de Catalunya, Intered, Mans Unides, Medicus Mundi, Metges del Món, Servei Civil Internacional, Sonrisas de Bombay, SOS Racisme, VOLS i VSF-Justícia Alimentària Global.

Més informació i inscripcions: informacio@lafede.cat