(Català) Us presentem la Formació en metodologies per a l’educació transformadora a l’aula


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Durant els propers mesos, a la FCONG i en diferents espais i municipis de Barcelona, es realitzaran sessions de formació adreçades a docents i ONG.

Si teniu interès en conèixer el currículum del Departament d’Ensenyament, el treball per competències o metodologies com el treball cooperatiu, la webquest i els dilemes morals, no us podeu perdre la primera formació que es realitzarà durant el més de febrer a la seu de la FCONG. Comptarem amb formadors i formadores de la UB, la UAB i del Departament d’Ensenyament.

A la primera formació també hi participarà el Grup de Treball del Projecte de Competències i EPD que, a banda de parlar-nos de l’educació transformadora, ens presentarà la Guia per la incorporació de l’EPD a l’escola que estan elaborant.

També us oferim, a 7 municipis de la província de Barcelona, una formació per conèixer en profunditat la metodologia de l’aprenentatge servei, saber quines són les seves vinculacions amb el currículum o dissenyar el vostre propi projecte d’APS. Per la realització d’aquest curs comptem amb la col·laboració dels formadors i formadores del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei, un referent català en aquest àmbit.

Esperem que us sembli interessant i que us hi apunteu!

Us hi esperem!

Per a més informació, podeu consultar el bloc Kabila