(Català) Per un 2024 de pau i d’esperança: bones festes!


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tanquem un any marcat pel genocidi perpetrat per Israel a la població palestina de Gaza. Les darreres xifres d’UNRWA són esfereïdores: prop de 20.000 persones assassinades, entre les quals uns 8.000 infants, i més d’1,7 milions de persones desplaçades. Lafede.cat, juntament amb moltes altres organitzacions de la societat civil, continuem exigint un alto el foc immediat i ens hem sumat també a la campanya per demanar que el govern espanyol aturi el comerç d’armes amb Israel. Per això, aquest any, la postal de Nadal de la federació vol desitjar un futur d’esperança i de pau, tant per al poble palestí com per a totes les persones que pateixen les conseqüències de les guerres i de les violències arreu.

 

Per un 2024 en què fem possibles nous horitzons de pau i d’esperança.
Bones festes i bon any!

La postal inclou una frase del poeta palestí Mahmud Darwish: “La poesia hauria de ser un himne a la glòria de la vida, hauria de lluitar contra la lletjor amb la bellesa, i contra la guerra a través de la pau”. La il·lustració és d’Eva Palomar Gómez.

Podeu descarregar-vos la postal aquí.