(Català) Debat electoral 26J: Marca España o Justícia Global?


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El proper dimecres 8 de juny, de cara a les properes eleccions del dia 26, Àgora Nord Sud, en col•laboració amb Lafede.cat, organitza un debat per parlar sobre les polítiques que els diferents partits polítics que hi concorren impulsaran a nivell internacional i en matèria de cooperació al desenvolupament, pau i drets humans. A la taula seran presents els seus representants per explicar les seves propostes, debatre-hi i atendre les qüestions d’entitats i públic en general.

#Debat26J

La moderació del debat correrà a càrrec de Miquel Carrillo, president de la Federació Espanyola d’Enginyeria Sense Fronteres i membre de la junta d’Àgora Nord Sud, qui proposarà les següents preguntes als representants dels partits polítics:

• TTIP i CETA, quina és la vostra posició i línies vermelles davant dels tractats de tercera generació que la Unió Europea té en cartera?

• Arran l’assassinat de la Berta Càceres i d’altres activistes ambientals i de DDHH arreu del món, penseu que és possible una política exterior econòmica coherent amb els drets humans? Què hauria de fer l’Estat?

• Com es pot contribuir des de casa nostra a afrontar els reptes globals del canvi climàtic, atenent la insuficiència dels acords assolits a les grans cimeres sobre el tema?

L’acte serà dimecres 8 de juny a les 19h, a la seu de Lafede.cat c/Tàpies, 1-3, Barcelona (metro Paral•lel L2, L3).