Debat electoral 26J: Marca España o Justícia Global?


El proper dimecres 8 de juny, de cara a les properes eleccions del dia 26, Àgora Nord Sud, en col•laboració amb Lafede.cat, organitza un debat per parlar sobre les polítiques que els diferents partits polítics que hi concorren impulsaran a nivell internacional i en matèria de cooperació al desenvolupament, pau i drets humans. A la taula seran presents els seus representants per explicar les seves propostes, debatre-hi i atendre les qüestions d’entitats i públic en general.

#Debat26J

La moderació del debat correrà a càrrec de Miquel Carrillo, president de la Federació Espanyola d’Enginyeria Sense Fronteres i membre de la junta d’Àgora Nord Sud, qui proposarà les següents preguntes als representants dels partits polítics:

• TTIP i CETA, quina és la vostra posició i línies vermelles davant dels tractats de tercera generació que la Unió Europea té en cartera?

• Arran l’assassinat de la Berta Càceres i d’altres activistes ambientals i de DDHH arreu del món, penseu que és possible una política exterior econòmica coherent amb els drets humans? Què hauria de fer l’Estat?

• Com es pot contribuir des de casa nostra a afrontar els reptes globals del canvi climàtic, atenent la insuficiència dels acords assolits a les grans cimeres sobre el tema?

L’acte serà dimecres 8 de juny a les 19h, a la seu de Lafede.cat c/Tàpies, 1-3, Barcelona (metro Paral•lel L2, L3).