(Català) Nou curs, noves oportunitats de formació


Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La formació especialitzada és imprescindible per treballar en el tercer sector. Cada any a principi de curs Lafede.cat actualitza el llistat de màsters i postgraus i les dates d’inscripció de diferents cursos de drets humans, cooperació, pau, migracions o feminismes.

Les universitats catalanes ofereixen la possibilitat de formar-se en cooperació, pau i drets humans. Algunes organitzacions federades com l’Institut de Drets Humans de Catalunya, Creu Roja o Cooperacció, col·laboren amb elles per dur a terme màsters i postgraus i formar professionals especialitzats.

L’oferta de formació és àmplia i diversa tant pel que fa a continguts, com a la ubicació de les universitats (Barcelona, Vic, Sant Cugat del Vallès o Cerdanyola del Vallès) o la modalitat (presencial, semipresencial o en línia).

La gran majoria de cursos mantenen les inscripcions obertes fins a mitjans d’octubre.

Durant el 2018 l’Agenda setmanal Intercom ofereix informació sobre altres cursos de curta durada o tallers sobre Justícia Global (fins a 80 el 2018) a la seva secció de formació.

 

Cooperació

 

Pau

 

Drets Humans

 

Migracions

 

Feminismes

 

Comunicació

 

Economia social i solidària, cooperativisme