Països d’actuació


Les entitats de Lafede.cat treballen sobre 147 països del planeta.

Per continents, a l’Àfrica actuen sobre 46 països, a Amèrica sobre 24, a Àsia sobre 38, a Oceania sobre 6 i a Europa sobre 33.

El continent on treballen més entitats és Amèrica, centrades majoritàriament a Amèrica del Sud. Tres dels cinc països del món on les organitzacions de Lafede.cat actuen més intensament es troben en aquesta regió: Colòmbia amb 23 entitats i Bolívia amb 22 entitats són primer i segon respectivament, i segueixen Guatemala (20), Líban (19) i Perú (18).

A continuació teniu un mapa interactiu amb les actuacions de les entitats per països.

Com cercar les entitats que treballen a cada país?

  1. Cerca per localització. Busca la ubicació del país, prem sobre la icona i apareixerà una barra lateral esquerra amb el llistat de països amb la seva pàgina web corresponent.
  2. Cerca per ordre alfabètic. Prem la icona rectangular, a la cantonada lateral esquerra de “Països d’actuació”, prem sobre “Tots els elements” i apareixerà el llistat per ordre alfabètic dels països on les entitats federades tenen actuació.
  3. Cerca indicant el nom del país. Aquest és l’enllaç per obrir el mapa en una finestra paral·lela i fer la cerca dels país concret mitjançant la icona de la lupa.

Les dades que es mostren al mapa van ser obtingudes arran una enquesta interna realitzada el juny de 2018. Si sou una entitat federada i voleu informar alguna modificació o actualització, escriviu a informacio@lafede.cat