Koers, Adala & Siva, Karamba i Root Diamoons actuen a l’Apolo el Dia dels drets humans


El concert s’emmarca dins la campanya ‘#Noserveixderes si no és Justícia global’ pel 30è aniversari de la federació. Actuaran Koers, Adala ¬ Siva i convidades, Karamba i Root Diamoons.

Amb un concert a la Sala 2 de l’Apolo de Barcelona. Així és com Lafede.cat vol encarar la recta final de la campanya No serveix de res si no és Justícia global que ha organitzat pel eu 30è aniversari. El concert serà el dimarts 10 de desembre, el Dia Internacionals des Drets Humans, per denunciar les múltiples vulneracions de drets humans que es cometen aquí i arreu del món, però també reivindicar les lluites de la societat civil i els i les defensores de drets humans que arreu es veuen empresonades, perseguides i fins i tot assassinades (321 a tot el món el 2018, segons Front Line Defenders).

Hi actuaran Koers, una banda lleidatana que portarà els ritmes de Groove, New Wave, Dub, Pop i Rock barrejats amb la seva essència reggae. També Karamba, set dones músiques de Veneçuela, Catalunya, França i Cuba que fusionen el son, el txa-txa-txa, el boogaloo, la timba i la salsa barrejats amb el rap i el hip-hop. Root Diamoons amb la seva música jamaicana dels anys 60 pels seus sons d’ska i rocksteadys. I tancarà la nit Adala & Siva amb el seu reggae influenciat pels ritmes jamaicans dels anys 70 i 80, que s’acomiada dels escenaris barcelonins amb aquest concert. És per això que vindrà acompanyat de HighPaw, Paula Bu i Belén Natalí.

Les portes s’obriran a les 19.30h i les entrades ja estan a la venta a un preu de 8 euros anticipada i 10 a taquilla.

Aquí es poden escoltar els grups.

Una campanya per celebrar 30 anys construint Justícia global

Aquest concert, que s’emmarca dins a campanya #Noserveixderes si no és Justícia global que vol donar a conèixer la Justícia global com a full de ruta a seguir per “enderrocar un sistema capitalista depredador i explotador, de persones, altres éssers vius i el planeta, que genera pobresa i desigualtats arreu”, com indica el manifest. Per això Lafede.cat reivindica que la justícia no existeix si no és global perquè no es pot entendre la lluita antiracista, feminista, ecològica, pels drets humans, socials i polítics, per la pau i la noviolència, per separat. Cal trencar la lògica Nord-Sud per fer un front comú, dins la diversitat, i entendre les interdependències actuals.

La campanya es va fer pública el 19 de novembre amb un vídeo que crítica l’autoimatge complaent del poble català solidari i empeny a exigir millor polítiques públiques i a fer canvis individuals per construir un sistema més just i un manifest que es pot trobar a la web justiciaglobal.cat. El passat 26 de novembre el CCCB va acollir la presentació de la Revista Justícia global feta amb Sentit Crític.