Bon estiu. Tornem al setembre.


Ahir es va celebrar el dinar de comiat d’estiu a l’Espai d’Entitats del carrer Erasme de Janer. La seu de Lafede.cat al carrer Tàpies restarà tancada al públic durant el mes d’agost.

Dos anys i mig després de la inauguració del local, l’Espai d’Entitats avança en l’autogestió i les entitats preparen un vídeo de presentació col·lectiu. Durant el dinar celebrat ahir es va posar de manifest el bon ambient que s’ha generat, i el valor afegit que té per a aquestes organitzacions compartir l’espai. Des d’Erasme de Janer han regalat a l’equip del carrer Tàpies un teixit guatemalenc regal de Lorena Cabnal, una defensora de drets humans que els havia visitat recentment.

L’Espai d’entitats està ocupat en aquests moments per Assemblea de Cooperació per la Pau, Alternativa Intercanvi Pobles Indígenes, Associació d’Educadors en Drets Humans-AHEAD, Brigades internacionals de Pau de Catalunya-PBI, Centre d’Estudis Africans i Interculturals, Centre Delàs, Farmacèutics Mundi, Fundació Privada Comparte, Metges del Món, Servei d’Informació de l’objecció Fiscal, i Suds Solidaritat i Cooperació.

 

Vacances i horari d’estiu

La federació romandrà tancada de l’1 d’agost a l’1 de setembre. El contestador autòmàtic del 93 442 28 35 i el mail informacio@lafede.cat seran consultats permanentment per atendre incidències.

Fins al 15 de setembre la federació fa horari d’estiu, fins a les 16 hores.

Bon estiu!!!