Convocatòries de Finançament


Recull actualitzat per a les entitats federades de Lafede.cat de les convocatòries per a diverses línies de finançament obertes i de cercadors de finançament.

 

GENERALITAT DE CATALUNYA

Més informació aquí.

 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

GERÈNCIA DE SERVEIS DE MEDI AMBIENT

  • Convocatòria per a la concessió de subvencions per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana en matèria d’acció climàtica, prevenció de residus plàstics i ecosistemes aquàtics continentals en l’àmbit local dins de la província de Barcelona, 2023-2024 (versió en català i castellà). Més informació.

Més informació aquí.

 

ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA

Més informació aquí.

 

AJUNTAMENT DE BARCELONA

DIRECCIÓ DE JUSTÍCIA GLOBAL I COOPERACIÓ INTERNACIONAL

  • Convocatòria per a la concessió de subvencions per al desenvolupament de projectes en el marc del Pla d’acció per a l’emergència climàtica 2030. Més informació.
  • Convocatòria del Programa de Subvencions per a l’enfortiment de l’economia social i solidària per a la intercooperació en l’estratègia #ESSBCN2030 – ENFORTIM L’ESS 2030. Més informació.
  • Aprovació de les bases específiques i la convocatòria de la 2a edició del Premi Agenda 2030 BCN. Més informació.

Més informació aquí.

 

ICIP

Més informació aquí.

 

FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ

Més informació aquí.

 

GOVERN D’ESPANYA

MINISTERI D’AFERS EXTERIORS, UNIÓ EUROPEA I COOPERACIÓ

  • Convocatòria per a la concessió de subvencions corresponents a l’any 2023, per a la realització d’activitats dirigides a la divulgació, promoció i protecció dels drets humans. Més informació.

MINISTERI DE DRETS SOCIALS I AGENDA 2030

  • Concessió de subvencions per al manteniment, funcionament i equipament d’associacions juvenils, organitzacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut d’àmbit estatal. Més informació.

 

UNIÓ EUROPEA

  • Convocatòria Bòsnia i Hercegovina de la UE – Programa temàtic sobre drets humans i democràcia 2022-2023. Més informació.

 

CERCADORS DE FINANÇAMENT