Tota la documentació de la Beca a la web del projecte


Les bases i el formulari estan disponibles a la pàgina del projecte Frame Voice Report. Les sol·licituds s’han de presentar abans del 23 de maig. 

 

La pàgina on s’han de presentar les propostes és https://www.framevoicereport.org/ca/

 

IMPORTANT: Les bases que s’han de consultar són només les que estan en català, les bases de la resta d’idiomes responen a les convocatòries dels diferents països i són totes diferents.

La gestió de la pàgina està centralitzada a Dinamarca i encara es pot veure’s modificada en alguns detalls.

La pàgina inclou una secció de preguntes freqüents que s’anirà ampliant si hi ha moltes consultes sobre algun tema concret.

Per evitar dubtes d’última hora es recomana descarregar les bases i explorar el formulari, i no esperar a l’últim dia per fer la sol·licitud.

 

Les informacions bàsiques sobre la Beca Devreporter també estan recollides en la presentació que es va compartir el 10 d’abril en un acte públic: qui es pot presentar, quin tipus de projectes s’accepten, quins són els principals criteris d’avaluació i quines despeses es financen.

Els materials bàsics de referència són tres: “Treballar per la justícia global en un món global” (de Lafede.cat), el “Vademècum per una informació internacional responsable” (fruït del projecte Devreporter) i “Transformar Catalunya, millorar el món”, el Pla del Govern per implementar els ODS a Catalunya.