Com millorar i transformar el funcionament de la teva entitat: Taller d’anàlisi de lideratges, relacions de poder i equitat a l’organització


El proper dissabte 7 de març, ACSUR-Las Segovias, en col·laboració amb la Comissió de Gènere de Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global, organitza un taller per tal d’analitzar els lideratges en el si de les organitzacions i trobar maneres de millorar-ne el funcionament.

Algunes de les preguntes que es volen respondre són: Per què creiem que hi ha desigualtats de poder a les organitzacions? Com podem transformar les dinàmiques de relació per afavorir l’equitat en els equips de treball? De quina forma podem millorar la gestió de conflictes a la nostra entitat? Els lideratges femenins són diferents? Com podem fomentar els lideratges compartits i alternats? De quina forma podem establir formules per cuidar els equips de treball? Com es pot aterrar la missió, visió i valors d’una entitat en formes organitzatives concretes?

Aquest taller està adreçat a persones treballadores i activistes d’ONG, empreses socials, cooperatives, entitats i col·lectius de tota mena que vulguin respondre a les preguntes plantejades, aprofundir en el diagnòstic de poder i lideratges a la seva organització i afavorir la equitat organitzacional.

Més informació: Programa Taller