Seminari “Empreses catalanes a l’exterior. Quins criteris vinculants en el respecte dels Drets Humans?”


Demà, divendres 20 de febrer, Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global conjuntament amb la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans de Catalunya, organitza un seminari amb activistes internacionals amb el títol «Empreses catalanes a l’exterior. Quins criteris vinculants en el respecte dels Drets Humans?» destinat a les organitzacions membres de Lafede.cat i la Taula.

En el moment de l’aprovació de la Llei d’Acció exterior al Parlament de Catalunya, les dues plataformes catalanes, en les seves valoracions, van informar que treballarien, des d’aquell mateix moment, per tal que es desenvolupessin els mecanismes adequats per evitar que les empreses catalanes a l’exterior vulnerin els drets humans.

Aquest seminari s’emmarca en el treball del grup creat sobre Empresa i Drets Humans i en el seu debat sobre quins poden ser els millors mecanismes a Catalunya per prevenir la vulneració dels drets humans de les empreses catalanes a l’exterior.

Més informació:

Programa Seminari Empreses catalanes a l’exterior. Quins criteris vinculants en el respecte dels Drets Humans?

Nota de Premsa relacionada: Les ONG aconsegueixen que la Llei d’Acció Exterior incorpori la cooperació internacional i el respecte als drets humans de les empreses catalanes