Dia Escolar de la NoViolència i la Pau (DENIP), 30 de gener


DENIP

Un dels eixos estratègics de treball de Lafede.cat és l’educació per a la transformació i, en aquest sentit, treballa amb diferents agents educatius i participa en diferents espais de coordinació. Lafede.cat té una Comissió d’Educació i manté un blog de temes educatius.

El DENIP és una campanya internacional que té com a objectiu promoure la cultura de la pau i la noviolència als centres educatius, i es celebra el 30 de gener coincidint l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Escoles i centres educatius d’arreu del món organitzen tot tipus d’activitats aquell dia. Lafede.cat

Lafede.cat organitza aquell dia un acte als Jardins Gandhi, al barri de Poble Nou de Barcelona, i aprofita la data per difondre i posar en valor la tasca que realitzen en aquesta línia molts centres educatius i entitats de lleure i, també, per reflexionar públicament sobre temes de l’agenda pública, en clau de cultura de pau. Lafede.cat participa també en Desmilitaritzem l’Educació, una campanya directament relacionada amb temes d’educació i noviolència.