Lafede.cat se suma a la vaga general i a la resta de convocatòries de protesta


Lafede.cat secunda la convocatòria de vaga general de demà, dimecres 8 de novembre de 2017, i mantindrà la seva oficina tancada durant tota la jornada. A més, se suma a les convocatòries de protesta previstes per tal de mostrar el rebuig a l’aplicació de l’article 155 i la intervenció de la Generalitat de Catalunya i la retallada de llibertats i drets, així com per reclamar la llibertat de les persones empresonades.

Davant les informacions de diversos mitjans que apunten a la intervenció del Departament dAfers i Relacions Institucionals i Exteriors (dirigit pel conseller Raül Romeva, actualment a la presó) per part de funcionaris del Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación durant el dia d’avui, Lafede.cat està provant d’esbrinar com afectarà aquest fet al sector i expressa la seva disconformitat amb aquestes mesures.

Com a membre de la Taula per la Democràcia, Lafede.cat participarà a les convocatòries de la Taula per la Democràcia previstes per demà, 11 de novembre, a les 12 hores davant les delegacions del govern espanyol de les capitals de comarca de Catalunya, i a les 18 hores davant tots els ajuntaments.

També com a integrant de la Taula, Lafede.cat s’adhereix a la manifestació del dissabte 11 de novembre convocada per l’ANC i Òmnium Cultural sota el lema “Llibertat presos polítics. Som república” per a demanar la llibertat dels presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart; el vice-president del govern, Oriol Junqueras, i els consellers i conselleres Raül Romeva, Dolors Bassa, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Meritxell Borràs i Carles Mundó.

Per últim, també com a membre de la Taula per la Democràcia, el dissabte 18 de novembre Lafede.cat s’adhereix a la manifestació que convoca Unitat contra el Feixisme i el Racisme a Barcelona amb el lema “Unim-nos contra les agressions feixistes. Prou impunitat. Defensem la convivència en diversitat”.