L’#EstArter arriba a les associacions


L’EstArter és una experiència formativa col•laborativa per a iniciatives col•lectives, amb vocació transformadora, que facilita coneixements i eines pràctiques per fer front als reptes del dia a dia. El gener de 2015 començarà la segona edició.

L‘EstArter, organitzat per l’IGOP-UAB, aquest any incorpora, a petició d’algunes entitats del món associatiu entre elles Lafede.cat, un itinerari específic per a associacions. Aquesta proposta vol provar un canvi intern, però mirant cap a enfora, ja que la reflexió sobre l’associacionisme no ha de ser només interna. Es vol reforçar el debat polític sobre el paper de la societat civil, i per això, l’itinerari associatiu té dos objectius: enfortir els projectes i les entitats, i capacitar a les persones que hi estan implicades.TOP-estArter

Aquest itinerari comparteix dues esferes i l’espai arremangar-se amb l’EstArter i es complementa amb un espai específic. En aquest espai es construirà visió col•lectiva i útil que ajudi a fer front al moment de canvi que viu l’entorn associatiu amb nous reptes i noves oportunitats.

El curs és de 74h i té un preu de 495€. Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global ofereix 4 beques del 50% del preu a persones implicades en les organitzacions federades i es donaran per estricte ordre d’arribada. La data límit per sol·licitar la beca és el 31 de desembre.

Teniu més informació sobre l’EstArter associatiu aquí.

Per més informació sobre les beques podeu escriure a federacio@lafede.cat