Arriba l’11a edició de la Fira #TornaCanviada a la Lleialtat Santsenca  

Un any més, Lafede.cat organitza l’anual Fira #TornaCanviada de Voluntariat Internacional. Aquesta onzena edició se celebrarà el dijous 15 de febrer, a la Lleialtat Santsenca, de 17 h h a 20 h i participaran deu organitzacions federades amb propostes de voluntariat internacional de curta i llarga durada. Torna la Fira d’entitats de Voluntariat Internacional, un espai […]


Nou mapa: L’impacte de la transició verda i digital de Barcelona al Sud Global  

Després d’un primer mapa sobre els impactes ambientals, un segon sobre els impactes energètics i un tercer sobre els impactes del model alimentari, aquest any Lafede.cat publica un quart mapa elaborat col·laborativament sobre els impactes de la transició verda i digital de Barcelona al Sud Global. Aquest mapa il·lustrat és el resultat d’un procés col·lectiu […]

Mapa sobre els impactes de la transició verda i digital de barcelona