Com reduir la burocràcia de l’administració? Jornada per a entitats


Lafede.cat i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitzen una jornada per reflexionar sobre com la simplificació digital pot afavorir la relació entre l’administració i les entitats socials per reduir l’excés de bucrocràcia. S’hi presentaran els estudis que les dues federacions han elaborat sobre aquesta temàtica i s’escoltaran veus expertes.

L’acte ‘La simplificació digital en l’administració pública: propostes de les entitats socials’, que tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre de 9.30 h a 13 h a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra Poblenou (Carrer Roc Boronat, 138, Barcelona), i té per objectiu obrir un espai de debat sobre l’actual procés de digitalització de l’administració pública, que suposa una gran oportunitat per a facilitar l’atenció a les persones i simplificar els procediments administratius per a les entitats socials i de cooperació per tal que aquestes puguin dedicar més temps a l’execusió dels projectes i menys a la redacció i justificació dels mateixos.

A la jornada es presentaran els estudis realitzats per m4Social i Lafede.cat  –publicat l’octubre de 2021– amb l’objectiu d’analitzar i donar resposta als reptes d’aquest nou paradigma digital. També, es compartiran bones pràctiques i se celebrarà una taula rodona amb veus expertes sobre com la digitalització ha d’afavorir la relació entre l’administració i les organitzacions socials.

 

És un acte organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social -el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social-, organitza en col·laboració amb Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari. Properament es publicarà tota la informació.