Forma’t en solidaritat i drets humans. El nou curs és una nova oportunitat


Lafede.cat recull, com cada any, les formacions especialitzades del sector de la cooperació, els drets humans i la pau per al nou curs acadèmic que s’imparteixen a les universitats catalanes. 

 

 

L’estiu és un bon moment per pensar o acabar d’escollir si es vol ampliar la formació o especialitzar-se en algun sector en concret, una demanda cada cop més a l’alça. La formació concreta del sector  cada cop és és més àmplia, tant pel que fa als continguts com a les universitats i a les modalitats (presencial, semipresencial o en línia).

Les universitats catalanes ofereixen la possibilitat de formar-se en cooperació, pau i drets humans. Algunes organitzacions federades com l’Institut de Drets Humans de Catalunya, Creu Roja o Cooperacció, col·laboren amb elles per dur a terme màsters i postgraus i formar professionals especialitzats.

Per altra banda, si durant l’any es vol seguir amb la formació de curta durada o tallers concrets sobre Justícia Global, Lafede.cat informa cada setmana, a través de l’Agenda setmanal Intercom, tota l’oferta de les entitats.

 

Comunicació

 

Cooperació

Drets Humans

Economia social i solidària, cooperativisme

 

Feminismes

Pau

Migracions